Fonic ER-personliga hörselskyd

Vi säljer olika typer av produkter som minskar faran för hörselskador.
Fonic ER är en hörselskydd tillverkad i Finland, individuellt utformad efter användarens öra. Fonic-skydd kombinerar idealisk komfort, effektivt skydd och utbyggbarhet med olika hörlurar och kommunikationslösningar.

Enskilda hörselskydd tillverkas baserat på en modell tagen från användarens öra. Modellen tas i Medisafetys lokaler i Kaskö eller hos kunden. Om du har 3-5 personer som behöver hörselskydd kan du be Medisafety ta modellerna på er egen arbetsplats för en liten extra kostnad.

 

Hörselskyddet består således av en individuell tillverkad öronpropp gjord på en modell från örat. Dämpningsnivån kan väljas från tre olika nivåer och filterelementet kan också enkelt bytas av användaren beroende på situationen. Man kan ha olika typer av filtreringsnivå för en och samma öronpropp.

Fonic ER-skydd är tillverkad av mjuk, vulkaniserad silikon. Det handgjorda modellen av örongången gör det möjligt att tillverka en anatomiskt lämplig och bekvämt hörselskydd. Tack vare vulkaniseringen är den mycket hållbar och håller i många år.  Hörselskyddet är belagd med hypoallergen lack vilket gör dem hygieniska och enkla att hålla rena. Tvättas vibd behov med tvål och vatten. De nästan osynliga skydden placeras i hörselgången och stör inte användningen av någon annan skyddsutrustning eller till exempel telefonen. Hörselskydden är snabba att sätta in när det behövs, men å andra sidan är de så bekväma att de kan användas kontinuerligt även under hela arbetsdagen.

Förutom den effektiva skyddseffekten fungerar filtren som en akustisk resonator, så att ljud hörs naturligt och det inte finns behov av att ta bort hörselskyddet ur örat, till exempel när du pratar med någon.

Tack vare ljudförvrängning, dämpningsalternativ och expansionsalternativ är skyddet lämpligt för många applikationer; musiker, motorcyklister, industriarbetare, piloter, restaurangarbetare, olika myndigheter och proffs inom många andra områden har hittat en pålitlig och bekväm hörselskyddslösning med Fonic-skydden.

  • Individuellt skräddarsydd
  • Tillverkad för att uppfylla kraven för den avsedda användningen
  • Flera dämpningsalternativ beroende på applikationen
  • Ljudet förblir naturligt trots skyddet
  • Den öppna strukturen – anslutningen till omvärlden bibehålls
  • Utbyggbart för kommunikationsanvändning
  • Stör inte i användningen av annan skyddsutrustning
Fonic ER-9 – personliga hörselskydd
225 Eur
Fonic ER-15 – personliga hörselskydd
225 Eur
Fonic ER-25 – personliga hörselskydd
225 Eur
Varukorg